广告主详情

ID: 22019
Caraudioshop.nl
网址:https://www.caraudioshop.nl/
简介:
数据返回机制 3小时~5小时
最新结算期
广告效果认定期间 认可广告被点击后1.00日内产生的业绩
控制条件 u_id数 200 自定义链接 支持
购物返现 支持 类似域名 不支持
禁止关键词

移动端 不支持
广告链接类型 一般链接
自定义链接
详细说明

Caraudioshop.nl NL (320598) AFFILIATE PROGRAMMA

Beschrijving
Passie voor car audio
Caraudioshop.nl is jaren geleden ontstaan vanuit een passie voor car audio en aanverwante producten. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux. Caraudioshop.nl is een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.
Service
Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren.
Unieke producten
De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl en Pimtensen.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. Met (nieuwe) informatie van de leveranciers, klanten en de ervaring bij Concept 4 Cars, breiden wij onze pasklare speakers steeds verder uit.
Duurzaamheid
Met onze ‘Tweede kans’ producten willen wij producten die retour zijn gekomen of als demo zijn gebruikt een nieuw leven geven. Alle producten worden van te voren gecontroleerd en worden tegen een zeer aantrekkelijke prijs weer verkocht.

 Waarom affiliate samenwerking?
  • Groot en uniek productaanbod
  • Interessante productprijzen
  • Je eigen korting bepalen op vele merken (hoe hoger het bedrag hoe meer korting)
  • De grootste car audio webshop van Nederland en België
  • 3100+ volgers op Facebook
 

邮寄国家

最近6个月发布的广告公告

时间 公告类型 标题